sâmbătă, 3 aprilie 2021

Alege cele mai bune uniforme pentru unitati spitalicesti

Spitalul este un loc in care protectia si confortul dat de echipamentele de lucru trebuie sa fie doi factori esentiali in vederea exercitarii unei activitati pe deplin conforme cu normele solicitate de domeniul medical. In cei peste 15 ani de expecienta in industria textilelor medicale, Limarom Medical a constientizat acest aspect si si-au conturat intreaga misiune a brandului in directia confectionarii unor uniforme medicale de spitale care sa indeplineasca toate nevoile medicilor care sunt nevoiti sa petreaca cel putin 10 ore pe zi in acelasi mediu stresant si solicitanta atat din punct de vedere fizic, cat si mental.

Confort maxim si aspect inedit

La Limarom Medical ne dorim sa furnizam cele mai caitative produse, cu finisaje de exceptie, care sa corespunda si celor mai inalte exigente. In plan principal este garantarea maximului de confort si libertatea de miscare sporita, oferite de materialele de calitate superioara utilizate in confectionarea uniformelor. Totodata, am avut in vedere si un grad crescut de protectie, primordial muncii specifice in spital, reusind sa imbinam doua aspecte necesare dar greu de asociat. In acest mod, am reusit sa oferim in acelasi produs, multiple beneficii esentiale in vederea contribuirii la creionarea unui mediu de lucru propice. In plus, ne-am dorit ca lista sa nu se termine la aspectele practice pe care produsele noastre le poseda, ci ne-am gandit ca si aspectul estetic este un factor ce merita luat in calcul. In acest sens, am venit cu ideea de a aduce o pata de culoare intr-un cadru monoton. Am pus bazele unui nou trend care presupune inlocuirea clasicului halat alb cu uniforme viu colorate, in nuante pastelate; uniforme care, in acelasi timp, sa vina intr-o gama variata de modele si croiuri, in asa fel incat sa acoperim intreaga paleta de gusturi si preferinte estetice.

Costuri minime pentru produse cu beneficii maxime

Deviza Limarom Medical spune ca serviciile brandului se pliaza dupa nevoile clientilor. In acest sens, mai presus de orice altceva, experienta pozitiva fiecarui client in parte devine principalul obiectiv care trebuie atins. Asadar, toate beneficiile practice si estetice pe care le punem la dispozitie in acelasi produs, le oferim la cel mai bun pret de pe piata, pret de producator la care nu se atribuie niciun alt adaos comercial. Indiferent de amploarea comenzii sau de numarul de bucati solicitate, ai garantia ca vei plati cel mai corect pret pentru produse care sa contribuie decisiv la calitatea muncii medicale. In plus, oferim posibilitatea fiecarui client sa isi personalizeze produsele prin aplicarea unei broderii speciale, a carei grafica o realizeaza personal, pana la ultimul detaliu. In acest fel, se poate defini mai bine sentimentul la apartenenta la un grup omogen, printr-un simbol care ii aduna pe toti medicii sub acelasi crez al spitalului in care profeseaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu