sâmbătă, 20 mai 2017

Motive pentru care firmele isi inscriptioneaza masinile

In ziua de azi avem la dispozitie numeroase modalitati prin care sa ne promovam afacerile si nu este nevoie intotdeauna de bugete semnificative si de cele mai complicate planuri de marketing, intrucat acestea nu dau roade de fiecare data. In schimb, uneori chiar si cel mai accesibil plan poate fi de succes, motiv pentru care merita sa vezi oferta de inscriptionare aici la Colantari Design.
Acest serviciu este ideal pentru firmele care detin o flota de masini, intrucat autoturismele pot fi inscriptionate cu insemnele companiei, diferite mesaje, date de contact si nu numai, pentru a promova produsele sau serviciile oferite.

Usor de pus in aplicare

Procedura se pune in aplicare in scurt timp, fiind suficiente cateva ore pana cand autocolantul sa fie lipit in cele mai bune conditii, insa totul variaza in functie de dimensiunile necesare. Cei de la Colantari Design dispun nu numai de angajati experimentati, ci si de spatii adecvate in care acest serviciu este efectuat in conditii optime. De asemenea, clientii au la dispozitie numeroase modalitati de personalizare a autoturismelor, pentru ca acestea sa se remarce in trafic atat de catre ceilalti soferi, cat si de pietoni.

Durabilitate

Durata de viata a autocolantelor variaza in functie de tipul ales, unele rezistand in cele mai bune conditii pana la doi ani, in timp ce altele pot veni la pachet cu o garantie de pana la cinci ani, astfel ca aceasta este o solutie foarte practica.

Costuri mici


Cu siguranta ca majoritatea clientilor sunt preocupati de costuri, fiind ideal ca acestea sa fie cat mai reduse. Asadar, cine vede oferta de inscriptionari aici la Colantari Design poate constata ca raportul calitate – pret este unul ideal, tarifele fiind calculate in functie de dimensiuni, insa niciodata nu depasesc cateva sute de lei, moiv pentru care solutia este grozava in toate conditiile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu