vineri, 6 ianuarie 2017

De ce ai nevoie de o certificare ISO 9001?



O certificare ISO 9001 reprezinta o necesitate pentru orice companie, intrucat aceasta urmareste scopul de a multumi clientii firmelor prin simpla creare a unei legaturi stranse intre acestia si angajati in urma controlarii riguroase a calitatii serviciilor. Concret, se urmareste implementarea unei structuri care manageriaza in acest sens, modalitatea variind de la o companie la alta, in functie de tipul de produse sau servicii oferite, dar si de dimensiunea companiei.

 
Cui se recomanda?

Orice firma ar trebui sa fie interesata de un astfel de certificat intrucat prin intermediul sau poate atesta calitatea modului de operare cu clientii, iar acestia din urma sunt intotdeauna multumiti. Cu alte cuvinte, p certificare ISO 9001 reprezinta un plus important de pe CV-ul oricarei firme, deoarece aceasta dovedeste eforturile depuse si performantele obtinute de catre orice companie, indiferent ca opereaza doar la nivel local, national sau international.

Ce inseamna ISO 9001?

Acest certificat presupune ca firma care l-a obtinut se dedica total clientilor, se bucura de un lider capabil sa ia intotdeauna cele mai bune masuri, iar activitatile companiei se imbunatesc periodic, angajatii si conducerea depunand eforturi semnificative in acest sens. In plus, orice decizie este luata tinandu-se cont de parerile tuturor specialistilor pentru ca toate partile sa fie multumite.

 
La ce serveste ISO 9001?

Orice companie ce obtine aceasta certificare se va bucura de o activitate mult mai eficienta, in urma careia se controleaza mai bine toate costurile si astfel se reduc semnificativ pierderile. Mai mult, atat serviciile, cat si produsele comercializate sunt prezente intr-o calitate superioara, motiv pentru care si atragerea clientilor reprezinta un alt avantaj important. De asemenea, certificarea ISO 9001 reprezinta o adevarata necesitate pentru companiile care doresc sa opereze pe plan international, intrucat pentru a avea acces sau pentru a putea colabora cu alte institutii sau entitati, existenta certificatului este un criteriu eliminator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu