sâmbătă, 10 septembrie 2016

Terasele pot fi inchise cu pereti de vant

Cu siguranta ca oricine si-ar dori ca vara sa fie cat mai lunga, iar serile petrecute in aer liber sa fie cat mai multe, insa acum totul este posibil cu ajutorul unor pereti de vant pentru terasa. Acestia sunt ideali in numeroase situatii, atat in cadrul propriei locuinte, cat si pentru restaurante sau baruri, iar datorita calitatii materialelor din care sunt confectionate, nu se deterioreaza, sunt rezistente si pot fi folosite mai multi ani la rand. Astfel ca daca locuiesti la casa si adesea iti petreci timpul pe terasa, insa temperaturile scazute din cursul toamnei sau de la inceputul primaverii au reprezentat o problema pana astazi, de acum te poti bucura de mai multe avantaje importante.

Fara insecte



Unul dintre cele mai mari dezavantaje al petrecerii timpului liber afara este faptul ca numeroase insecte deranjante isi fac aparitia si dau tarcoale mancarii sau bauturilor prezente pe mese. Insa acestea sunt tinute la distanta cu ajutorul peretilor de vant, iar timpul liber petrecut pe terasa devine o adevarata placere.

Pereti transparenti



In plus, tinand cont ca peretii sunt transparenti, acestea permit patrunderea razelor soarelui, iar spatiul ramane incalzit pe durata zilei si nici nu obstructioneaza vederea catre exterior. Acest aspect este ideal si in cadrul teraselor aferente restaurantelor sau cafenelelor, intrucat clientii pot admira oricand imprejurimile si nu au impresia ca se afla intr-un spatiu inchis.

Mai mult confort

Exista mai multe tipuri de pereti de vant pentru terasa din care clientii pot alege produsul preferat in functie de buget si propriile preferinte. Toate materialele sunt foarte rezistente si se pot utiliza cu usurinta. In plus, peretii pot fi si retractabili, motiv pentru care in zilele in care temperaturile sunt potrivite, peretii se ridica cu usurinta, prin intermediul unui sistem special, iar oricine se poate bucura de mai mult aer curat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu