luni, 24 octombrie 2016

De unde cumparam cizme lungi in iarna lui 2016?

Cizmele sunt un articol de incaltaminte esential atat pentru perioada de toamna, cat si pentru cea de iarna in functie de materialele din care sunt confectionate. Expertii fashionisti care se ocupa cu domeniul incaltamintei incurajeaza femeile sa poarte acest tip de papuci in cat mai multe ocazii, nu doar ziua la birou, la scoala sau la facultate. Joyas a incercat sa va usureze munca si sa va aduca in cel mai scurt timp, in confortul propriei locuinte, cele mai fumoase perechi si prin urmare sunteti libera sa alegeti modelul care vi se potriveste si care va place cel mai mult.

Puteti oscila intre cizme lungi de dama cu toc sau fara, cizme din piele intoarsa, lacuita, cu sireturi, fermuar, imblanite si in diferite culori simple sau electrizante. Indiferent de alegere veti putea purta produsul ales cu rochii, fuste, jeansi sau pantaloni clasici.

Cizme imblanite

In special pentru perioada de iarna, cizmele lungi de dama imblanite sunt excelente in orice situatie v-ati afla. In functie de preferinte puteti opta pentru incaltaminte din piele naturala sau ecologica in diferite nuante si croieli. De asemenea, Joyas va pune la dispozitie modele cu talpa ortopedica, platforma, toc gros sau subtire, iar pentru o tinuta casual asortati papucii cu jeansi skinny intr-o culoare foarte asemanatoare cu nuanta acestora pentru a crea un efect vizual placut.

Cizme cu toc subtire

Dupa cum spun designerii, o femeie trebuie sa aiba in garderoba, pantofi, sandale, balerini si cizme si in general, doar primul articol mentionat este cu toc deoarece multe persoane merg pe jos sau stau in picioare ore bune. Pentru ocazii mai speciale, atat de zi, cat si de seara, alegeti o pereche de cizme inalte cu un toc subtire care sa va puna in evidenta piciorul, iar in functie de inaltimea pe care o aveti trebuie sa va alegeti culorile si dimensiunea tocului.