joi, 28 aprilie 2016

Ce sunt geamurile termoizola

Sticla este cea care ocupa cea mai mare parte a unei ferestre, iar acestea se adapteaza in functie de necesitatile noastre si de situatia data. In schimb, tot mai multi clienti opteaza pentru un geam termoizolant, deoarece acesta promite o multime de avantaje, fiind obtinute prin lipirea a doua sau trei placi diferite de sticla, care sunt separate intre ele de un distantier special din aluminiu, ce poate avea o dimensiune diferita. Exista mai multe tipuri de sticla care se foloseste la geamurile termoizolante, iar in functie de mediul de intrebuintare se alege cea mai potrivita. Pentru ca termopanul sa fie de o calitate superioara, pe langa sticla aleasa, este important si montajul tamplariei.

Sticla 4 Seasons

Aceasta este cea mai recomandata pentru cei care doresc sa nu aiba probleme din cauza izolarii termice, iar protectia solara este una foarte eficienta. Diferentele de temperatura sunt insezibabile cu ajutorul sticlei 4 Seasons, fiind potrivita atat cand razele soarelui sunt puternice, cat si cand temperaturile sunt scazute pe perioada iernii.

Sticla Low E

Aceasta se recomanda atunci cand clientii sunt in cautarea unei sticle potrivite din punct de vedere al termoizolarii, insa care isi doresc totusi sa beneficieze de pe urma energiei solare, aspect permis de materialele moderne folosite in compozitia sticlei.

Sticla Antiefractie

Asa cum ii spune si numele, sticla este folosita pentru a tine hotii de departe, atat la locuinte, cat si la centrele comerciale sau institutii. Fiind confectionata prin lipirea mai multor straturi de sticla, acestea nu pot fi perforate de obiecte externe, astfel ca asigura siguranta in spatiul in care sunt montate.

Sticla Mata

Aceasta este ideala pentru cei care isi doresc un geam termoizolant, insa care sa blocheze partial razele soarelui, fiind preferata in special pentru sediile firmelor. In functie de preferinte, poate avea aspectul colorat, fie pe exterior, fie si pe interior.